Assassins Creed Mirage Çıkıs tarihi belli oldu!! 16 Ekim 2023

Zamanın Tuzaklarına İnat, Gerçeklik ve Hayal Arasında Bir Yolculuk

Merhaba tarih ve macera severler! Bugün size hayal gücünüzü keşfetmenizi ve bunun gerçekliğin ve hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir oyun olduğunu fark etmenizi sağlayacak harika bir oyun olan Assassin's Creed Mirage'ı sunuyoruz.

Adından da anlaşılacağı gibi, Assassin's Creed Mirage sizi fantezi dünyasının en karmaşık labirentine sürüklüyor. Bu oyunda harika bir Mirage cihazı ile tanışacaksınız. Bu cihaz, karakterlere geçmişi manipüle etmelerine izin veren sihirli güçler verir. Bu zaman tüneli cihazıyla gerçeklik ve fantezi arasındaki dengeyi bulmanın zamanı geldi!

Assassins Creed Mirage çok yakında

Assassin's Creed Mirage, unutulmaz bir macerayla bizi tarihin derinliklerine götürüyor. Geçmişinizin karanlık sırlarını ortaya çıkarmak, ünlü tarihi figürlerle tanışmak ve dünyanın kaderini değiştirecek kararlar vermek size kalmış. Ancak Mirage Device efektinin gerçeklik ile fantezi arasındaki çizgiyi bulanıklaştırdığını lütfen unutmayın. Kimin dostun, kimin düşmanın olduğu, hangi olayların gerçek mi yoksa uydurma mı olduğunu anlamak zorlaşıyor.

Assassin's Creed Mirage, görsel olarak benzersiz bir deneyim sunuyor. Muhteşem grafiklerle tasarlanmış egzotik mekanlarda dolaşırken tarihin tozlu sayfalarında kaybolun ve geçmişin gizemleriyle yüzleşin. Oyunun her aşamasında unutulmaz bir atmosfer, sürükleyici bir hikaye ile birleşerek sizi büyülü bir dünyaya çekiyor.

ASSASİNS CREED 16 EKİM 2023 TARİHİNDE PİYASAYA SÜRÜLECEKTİR.

Assassin's Creed Mirage Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Amd Ryzen 3 1200 / Intel Core I5-4590.
  • RAM: 8 GB.
  • Ekran Kartı: Amd Radeon R9 380 ya da Nvidia Geforce Gtx 960 ya da daha iyisi.
  • Pixel Shader: 5.1.
  • Vertex Shader: 5.1.
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • Depolama: 50 GB.

Assassins Creed Mirage çok yakında

Tags: