Red Dead Redemption 3 : Remastered Sürüm Yolda!

Güneşin Batışına Doğru: Red Dead Redemption Yeniden Doğuyor!

Heyecan verici haberler oyun dünyasını sallıyor! Tam 13 yıl önce piyasaya sürülen ve hala en iyi açık dünya oyunlarından biri olarak kabul edilen Red Dead Redemption, hayranlarının yıllardır beklediği bir güncelleme ile geri dönüyor. Bu büyük haberi paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Red Dead Redemption'ın orijinal sürümü, 2010 yılında oyuncuların karşısına çıktı ve hemen klasikler arasına girdi. Ancak bu süre zarfında, oyunun modern konsollara ve PC platformuna uğramamış olması bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratıyordu. Şimdi ise Rockstar Games, bu hayal kırıklığını giderecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

rdr3 ne zaman çıkacak

Koreden Gelene Sertifika

Oyun dünyasında heyecan yaratan bir gelişme: Red Dead Redemption, Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi'nden yeni bir sertifika derecesi aldı. Bu haber, oyunun yeniden düzenlenmiş bir sürümünün yakın gelecekte piyasaya sürülebileceği spekülasyonlarını hızlandırıyor.

Sertifika alınan platform PC olsa da, bu konsol sürümlerinin de gündemde olmadığı anlamına gelmiyor. Oyuncular arasında heyecan uyandıran bu sertifika, Red Dead Redemption hayranlarını heyecanlandırmış durumda. Uzun bir süredir beklenen yeniden düzenlenmiş sürümün hangi yeniliklerle geleceği ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda daha fazla bilgi bekleniyor.

SİSTEM GEREKSİMLERİ:

İşlemci: Intel Core i7 4770K 4 Core 3.5 GHz/ AMD Ryzen R5 1500XEkran Kartı: AMD Radeon RX 480 4 GB/ NVIDIA GeForce GTX 1060Bellek: 12 GB RAMDepolama: 150 GB depolama alanı

Tags: