MARVEL WOLVERİNE 2025 SIZINTILAR!!!

SIZINTI 

Hacker fidye grubu, Insomniac Games için verdiği sürenin sona ermesi doğrultusunda, oyunun oynanış videosunu ve görüntülerini sızdırdı. Buna ek olarak da, bi önceki gönderimizde paylaştığımız Insomniac Games firmasının oyun takvimini de paylaştı!

Wolverine çıkış tarihi ne zaman?

Marvel'ın Wolverine oyununun çıkış tarihi ile ilgili belirsizlikler bulunmaktadır. İlk duyurulduğunda, 2024 yılı sonbaharı olarak açıklansa da, bazı kaynaklar oyunun bu tarihte çıkmasının pek olası olmadığını ve 2025 yılının hedeflendiğini iddia etmektedir. Insomniac Games, Marvel's Wolverine'i 2021 yılında Spider-Man 2 ile birlikte duyurmuştu ve o dönemde oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğu belirtilmişti.

Bu süre zarfında, stüdyonun büyük bir kısmının Spider-Man 2 üzerinde çalıştığı düşünülmektedir. Marvel's Spider-Man 2'nin çıkış tarihinin 2023 sonbaharı olarak açıklanmış olması, sadece bir yıl sonra yeni bir büyük oyunun piyasaya sürülmesinin zor göründüğü anlamına gelmektedir. Bu nedenle, Marvel's Wolverine'in çıkış tarihi konusunda net bir bilgi olmadığından, oyuncuların biraz daha sabırlı olmaları gerekebilir.

 

 

Tags: