Neden Pubg Mobile UC Satın Almalısınız?

Neden Pubg Mobile UC Satın Almalısınız?

Oyun parası ile hesabınıza UC yükleyerek özel oyun içi öğeleri çıkarmanıza yardımcı olur. Özel eşyaları kullanarak, diğer oyunculara karşı gözle görülür bir fark yaratacaksınız. UC sayesinde silah görünümleri, güzel kıyafetler ve daha fazlasını elde edebilirsiniz.

PUBG Mobil Unknown Cash (UC) Ne İşe Yarar?

PUBG mobile Unknown Cash (UC), PUBG'nin sadece mobil versiyonunda kullanabileceğiniz özel bir para birimidir. Özel oyun içi içeriğe sahip sandıklar ve biletler de yalnızca Unknown Cash (UC) ile satın alınabilir. PUBG mobile'da etkinlikler ve görevler yoluyla elde edilen Royale Puanları ile özel ödüller kazanabileceğiniz üç sistem bulunuyor.

 Oyuna giriş yaptığınızda hesabınıza "Ücretsiz Savaş Bileti" atanır. Her seviyeye özel hediyeler sunan “Elite Battle Pass” ve “Elite Pass Plus” sezon biletleri sadece Unknown Cash (UC) ile satın alınabiliyor. Elite Battle Pass ve Elite Pass Plus'a sahip olduğunuzda, biletlerin Unknown Cash (UC) değerinden çok daha yüksek ödüller alacaksınız.

Bilindiği üzere PlayerUnknown'ın Battle Grounds oyununda pek çok kostüm, mühimmat, araç, silah ve paraşüt bulunuyor. Bu araç ve gereçler, mağazadan satın alınabilen kaplamalar ve özel eşyalar ile kişiselleştirilebilir. Pubg mobile UC ile oyun içinde istediğiniz kadar alışveriş yapabilirsiniz. Dilediğiniz renk ve desende silahlar, araçlar, paraşütler ve kostümler satın alabilirsiniz.

Pubg mobile oyun içi alımlar için oyunda harcayabileceğiniz Unknown Cash yani UC'ye sahip olmanız gerekiyor. Bu oyunun para birimidir. Oyun içi satın alımlar yapabilmek için bu para birimine yeterince sahip olmanız gerekmektedir.

Tags: